Velkommen hjem konsert!

2. mai 2018

100 billetter er allerede revet bort. Vi vil gjerne gi flere mulighet til å oppleve #tønsberglivet. Registrer deg under.  Vi trekker ut 100 heldige VIP-gjester 31. mai som vil få tilsendt billetter.   De som blir trukket ut vil få beskjed om dette på e-post.

 

Bor du utenfor Vestfold? Da vil vi inviterer deg og en venn til å komme og smake på #tønsberglivet når Jarle Bernhoft entrer scenen i Foynhagen midt på brygga i Tønsberg fredag 29.juni. Alt du trenger å gjøre for å få to VIP-billetter, er å registrere deg og din venn i skjemaet nedenfor. Vi trekker ut 31. mai, og gir beskjed på e-post dersom du har vunnet.

Hva: Konsert med Jarle Bernhoft
Dato og tid: fredag 29/6, kl. 18.00
Sted: Foynhagen, Tønsberg

VIP-arrangement i forkant av konserten
I forkant av konserten blir det arrangert et eget VIP-arrangement som starter klokken 18.00 i Foynstreet. Her blir det servering av mat og drikke, musikk og overraskelser. I tillegg får du vite litt mer om hva #tønsberglivet har å by på.

Bernhoft lover å lage et forrykende live-show!
Jarle Bernhoft er kjent for sin unike evne til å forbløffe og fortrylle sitt publikum når han står på scenen. Bernhoft har vært gjennom en fascinerende forvandling siden han for alvor slo gjennom som soloartist, og har hatt eventyrlig suksess de siste årene. Den unike miksen av funk, soul og inspirerende popmusikk har sikret han en trofast fanskare langt utenfor Norges grenser.

Vi ses i Foynhagen – Tønsbergs mest populære utested
Foynhagen og Foynstreet ligger midt på Brygga i Tønsberg, som en herlig grønn oase ved vannet. Hagen tilhørte i sin tid Svend Foyn, samfunnsbygger og en pioner innen norsk hvalfangst. I dag er Foynhagen gjort om til en fantastisk konsertarena og utested. Her i den fantastiske bakhagen syder det av liv hver sommer – Velkommen!


 

SETTE INN PÅMELDINSSKJEMA HER!

Kriterier for å få billetter
For å få VIP-billettene må minst en av dere ha bostedsadresse utenfor kommunene i Vestfold. Kanskje du bor i fylket, men vil invitere med deg noen du gjerne vil vise frem Tønsberg til? I så fall kan du registrere adressen til din venn. De heldige blir trukket ut, og billettene vil bli sendt i posten i starten av juni.

Vi har allerede delt ut 100 gratis VIP-billetter, og deler nå ut 100 nye. Det vil bli tatt bilder i løpet av kvelden for å fange den gode stemningen underveis. Ved å registrere deg, samtykker du samtidig til at det tas bilder som kan bli brukt i markedsføring av #tønsberglivet.