Prøv #tønsberglivet – konsert og hygge!

19. mai 2019

Fyll ut skjema HER

Hva: Konsert med DeLillos
Dato og tid: Lørdag 29/6, kl. 18.00
Sted: Foynhagen, Tønsberg

VIP-arrangement i forkant av konserten
I forkant av konserten blir det arrangert et eget VIP-arrangement som starter klokken 18.00 i Foynstreet. Her blir det servering av mat og drikke, musikk og overraskelser. I tillegg får du vite litt mer om hva #tønsberglivet har å by på.

DeLillos gir oss sommerstemningen!
Når DeLillos kommer neste sommer er vi klare for å være med på festen. Bandet serverer kjente og kjære låter som for mange er for mange er den ultimate sommermusikken. Vi gleder oss!

Vi ses i Foynhagen – Tønsbergs mest populære utested
Foynhagen og Foynstreet ligger midt på Brygga i Tønsberg, som en herlig grønn oase ved vannet. Hagen tilhørte i sin tid Svend Foyn, samfunnsbygger og en pioner innen norsk hvalfangst. I dag er Foynhagen gjort om til en fantastisk konsertarena og utested. Her i den fantastiske bakhagen syder det av liv hver sommer – Velkommen!

Kriterier for å få billetter
For å få VIP-billettene må minst en av dere ha bostedsadresse utenfor kommunene i Vestfold. Kanskje du bor i fylket, men vil invitere med deg noen du gjerne vil vise frem Tønsberg til? I så fall kan du registrere adressen til din venn. De heldige blir trukket ut, og billettene vil bli sendt i posten i starten av juni.

Det vil bli tatt bilder i løpet av kvelden for å fange den gode stemningen underveis. Ved å registrere deg, samtykker du samtidig til at det tas bilder som kan bli brukt i markedsføring av #tønsberglivet.

 

Fyll ut skjema HER