Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Vin & Rap i Tønsberg -Smeke Reven & Knekten Orginal

14.september @ 21:00

150Kr

Det er med stor glede å invitere til den første Vin&rap-kvelden i Tønsberg! Vin & Rap er en profilert underholdningsserie der kjente norske rappere drikker vin, spiser mat og snakker om rap. Serien startet opp i 2018 og ble en stor suksess som fort utviklet seg til å bli en kveldsklubb med recidency landet over. Nå kommer de endelig til Tønsberg og tar med seg de evig unge legendene Smeke Reven & Knekten Orginal for en helaften med konserter og klubb.

Reven returnerer til hiet når han for første gang spiller solo i hjembyen, nærmere bestemt plattform to på Stasjonen. Han er stadig aktuell med den ultrahippe undergrunnshiten “Halloi”, og er en fargerik skikkelse i det norske rap-miljøet.  Knekten har akkurat gitt ut EP’en “Armani-typen”, og er kjent som en av produsentene bak Linda Vidala og King Skurk One sin #1 hit “Bængshot”. I tillegg introduserer de fenomenet Gætterud, samt heftige Dj’s fra Tønsberg Ulærforening for å lage halloi denne kvelden. Kjøregår!

”Vi sier ikke at Smeke Reven er Norges beste rapper, men vi sier heller ikke at han ikke er det. Joda, kvaliteten varierer en del, men: Absolutt ALLE (!) låtene hans er på en eller annen måte morsomme å høre på.” – NATT&DAG

Detaljer

Dato:
14.september
Tid
21:00
Kostnad:
150Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her