Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

The Tiger Lillies -Devil’s Fairground cabaret

28.september @ 20:00 - 22:00

The Tiger Lillies – Devil’s Fairground
Bli med på en reise til Djevelens Tivoli der fristelser og synd venter oss, og opplev de Grammy-nominerte gudfedrene av alternative cabaret fremføre sitt nyeste album på deres yndlingsscene i Norge. Et av de mest provoserende og genresprengende band du noensinne vil møte!

Vi kan ikke feire vårt 25-årsjubileum uten The Tiger Lillies. Mer enn noe annet band har de klart å glede (og provosere) vårt publikum, og de gleder seg stort til å besøke oss igjen og oppleve det herlige publikummet i Nøtterøy Kulturhus!

Det engelske kultbandet The Tiger Lillies besøkte oss første gang i 2007, og var for de aller fleste et ukjent band. Vi lovte pengene tilbake til de som kjøpte billett og ikke likte opplevelsen. Det kom 350 nysgjerrige publikummere i alle aldre, og kun to billetter ble refundert… Mange fikk en aha-opplevelse av dimensjoner, og når liljene returnerte i 2011 og i januar 2018 trengte vi ingen pengene-tilbake-garanti. Nå er de her igjen, og vi ønsker gamle fans og nysgjerrige førstereispublikummere hjertelig velkommen til denne litt bisarre konsertopplevelsen!

Londonbaserte The Tiger Lillies feirer i år sitt 30-årsjubileum som provoserende avantgarde-punk-cabaret-band, med sitt symfoniske seneste album «Devil’s Fairground».

Denne lørdagskvelden hos oss vil The Tiger Lillies i hovedsak fremføre låtene fra dette albumet, og skal vi tro The Independent og The Guardian bør dette bli en deilig kveld…

«A remarkable performance, one which confounds their reputation as theatrical ironists and confirms that behind the greasepaint lurks genuine emotion» ***** The Independent

» This delicious dark cabaret is Kurt Weill as scripted by Aleister Crowley, and the execution is impeccable throughout. Phenomenal.» ***** The Guardian

The Tiger Lillies verden er mørk, merkelig og variert, med øyeblikk av dyp tristhet, grusom svart humor og enorm skjønnhet. Fra de etablerte seg i 1989, er de fortsatt en av de mest unike, provoserende bandene man kan komme over. Musikken de produserer er en blanding av førkrigs Berlin-cabaret, anarkisk opera og sigøynermusikk, som stemmen til Bertolt Brecht og Jacques Brel. Sangene deres dekker alle de mørke aspektene i livet, fra prostitusjon og narkotikamisbruk til vold og fortvilelse, alltid med et snev av humor og skarp ironi. De har deltatt i utallige show over hele verden og samarbeidet med kunstnere fra alle disipliner: fra sirkusartister til Shakespeare-aktører, eksperimentelle dansere til avantgardefotografer og burleske dukketeatre til klassiske musikkensembler.

De vant en Olivier-pris for deres West End Musical «Shockheaded Peter». The Tiger Lillies har to «faste» spillesteder i Norge: Nøtterøy Kulturhus og Festspillene i Bergen.

Detaljer

Dato:
28.september
Tid
20:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her