Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

The Switch + support

07/11/2019 @ 20:00

150Kr

THE SWITCH + Support på Stasjonen – Tønsberg

Billetter kan kjøpes her!

Når høstmørket slår inn for fullt får vi heldigvis storfint besøk av The Switch på Stasjonen. Denne supergruppa har i en årrekke markert seg som et av Norges mest utrettelige poprockband, med en rekke sterke utgivelser på baken. Deres forrige album hentet hjem Spellemannsprisen i kategorien indie, samt Natt&Dags pris for årets beste musikkutgivelse 2017. Endelig er de klare med det nye albumet “Birds of Paradise” som kommer ut 27. September. Vi gleder oss veldig til å feire slippet med konsert på Stasjonen torsdag 07. November.

The Switch ble dannet i 2010 av musikere fra ulike deler av Oslos musikkscene. Siden debutalbumet “Big If” i 2014 har bandet gitt ut fire album.  Deres femte album, “Birds of Paradise”, er deres mest ambisiøse album til nå – en glassklar og psykedelisk hi fi-perle hvor det som kjennetegner bandet – gode låter med sterke tekster, svale vokalharmonier og leken instrumentering – fremstår tydeligere enn noen sinne.

“Med «Album» fra 2016 ga The Switch ut en av de beste gitarpop-platene i Norge noensinne. «Eyes Up» er første singel fra deres neste album som slippes i september. Det er en smyger av en poplåt, med noe sterkere innslag av synth og elektronikk enn ved siste korsvei. Utsøkt produsert er den, og Thomas Sagbråtens vokal er understøttet av himmelsk koring og et utall små instrumentelle krumspring. Anbefales!” – Popklikk

“Norges fineste poporkester er tilbake i manesjen med et aldri så lite underverk. «Eyes Up» er popintelligens på høyeste nivå. Luftig, men allikevel millimeterpresis produksjon med elementer av 10cc-koring (tenk «I’m Not In Love») og små fnugg av Bowies «Blackstar og Donny McCaslins saksofon. Sagbråtens sarte og optimistiske stemme fungerer som en fin motvekt til det smådystre, pulserende kompet. Muligens det beste de har gjort.” – Deichmanns musikkblogg.

Detaljer

Dato:
07/11/2019
Tid
20:00
Kostnad:
150Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her