Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

The illusions of Alexx Alexxander

16/11/2019 @ 19:30 - 21:30

485Kr

Kun få billetter!! Se han før han forsvinner!

Endelig kommer Alexx Alexxander tilbake til hjembyen!
Alexx Alexxander feirer 20 årsjubileum som profesjonell artist og hans nylige prestasjon å bli utnevnt til «Illusionist Of The Year»!

Før Alexx drar videre ut i den store verden, ønsker han å lande der det hele startet: i sin kjære hjemby Tønsberg.

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Han  har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som stor underholdning, og høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, under hans showet i Oslo Konserthus. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker og illusjonist kan få i verden, og gir ham en velforjent plass blant verdens beste illusjonister.
Denne våren ble hans også tildelt prisen «Best Performing Global Talent 2019» av Seed Global Forum.
Da Alexx var på reise i New York denne høsten ble han tildelt sin andre Merlin Award og fikk tittelen «Illusionist Of The Year».

Han har fått Slottsfjelltårnet til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite. Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Showet varer i 2 timer inkludert pause.
Passer for alle, men nedre aldersgrense er satt til 5 år.

Mer informasjon: www.alexx.no
Billetter kan du få kjøpt her!

Magisk velkommen!

Detaljer

Dato:
16/11/2019
Tid
19:30 - 21:30
Kostnad:
485Kr
Kategori for Arrangement:

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her