Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Storbandet Fokus med Trine Rein

5.juni @ 19:00 - 22:30

STORBANDET FOKUS:
Storbandet Fokus startet opp i 1975 i Ramnes/Våle. Vi er 17 spilleglade amatørmusikere og vokalister i hovedsak fra Re og Tønsberg. Bandet ledes av vår dirigent Øyvinn Pedersen som i 20 år har han reist fra Modum hver onsdag for å lede storbandets øvelser i Re og ellers også til våre ulike opptredener utad. Ikke mindre enn imponerende.

Sommeren 2017 gjorde bandet stor suksess i sin konsertoppsetning av «The Frank Sinatra Song Book» i Foynhagen sammen med norges fremste «Sinatra-crooner»; Ingar Kristiansen fra Oslo. I fjor sommer var Storbandet Fokus igjen å høre i Foynhagen, da sammen med den fremragende Tom Jones-tolker; Lasse Sagen og med støtte fra bl.a. Stephen Ackles. Spilleoppdragene til storbandet har den senere tid vært knyttet til jubiléer, åremål, bryllup, frimaarrangement, konferanser, konserter og dansetilstellinger for å nevne noen. Stilartene som storbandet håndterer blir tilpasset arrangementet og danner en rød tråd i opplegget. Det være seg tradisjonell storbandjazz, kjente mainstream jazzlåter, dansbare låter innen bl.a. latin, rock, disco, swing, vals, tango, cha- cha-cha, blues og R&B.

En vesentlig del av både øvelsene og spilleoppdragene er den gode trivselen musikerne seg imellom, de gode samtalene og ikke minst det hyggelige sosiale samværet. Fellesnevneren for oss alle i Storbandet Fokus, er imidlertid den genuine interessen for storbandmusikk.

TRINE REIN:
Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. I 2019 markerer Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og er en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes». Trine ga helt nylig ut singelen «Where do we go?» i duett med Ole Børud.

Trine Rein fikk sitt gjennombrudd internasjonalt i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge, solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris. Nå er hun i studio med nyskrevne låter, som vil presenteres på årets turné sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren.  Trine er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med. Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum. Med humor og historier til ettertanke underveis i konsertene, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein.

Fri aldersgrense
Dørene åpner: 19.00
Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement

Detaljer

Dato:
5.juni
Tid
19:00 - 22:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Foynhagen
Nedre Langgate 18C
Tønsberg, 3126 Norge
Telefon:
45964000
Hjemmeside:
http://foynhagen.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her