Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Skaperverkets kulturkafé: Moddi

5.september @ 20:00 - 22:00

Moddi! Bustehode. Aktivist. Visesanger. Med smittende engasjement og glødende tilstedeværelse er senjaværingen en av anførerne i den nye visebølgen, med brennende aktuelle tekster og fengende melodier hånd i hånd.

Moddi har befestet seg som en av landets kjæreste visesangere. De siste årene har han vært aktuell med albumprosjektet «Unsongs», en samling forbudte og sensurerte sanger fra hele verden, utgitt både som musikkalbum, bok og TV-dokumentar. Han har gitt ut fire album, samarbeidet med bl.a. Mari Boine, Trondheimsolistene og Kringkastingsorkesteret, mottatt A-ha-stipendet på en million kroner, turnert i 22 land på fire kontinenter og i 2013 vant han Spellemannsprisen for norskspråklige «Kæm va du?» Nå er han aktuell med sitt femte album, «Like in 1968», som slippes 13. september.

Visste du at Moddi også har et nært samarbeid med Fretex? Han brenner for gjenbruk, og da han nylig skulle skaffe seg sine første offisielle band t-skjorter, valgte han brukte klær fra Fretex. Disse tok han med seg til Skaperverket trykkeri her i Tønsberg, hvor han fikk trykket sitt eget brand merch. Det er vi stolte av!

– Her på Fretex er det ikke bare klær som kan få et nytt liv, sier han, men også bøker, instrumenter, møbler, sykler… og ikke minst folk. Se lenken nedenfor fra da Moddi besøke oss og snakka med kaféens Lene Larsen om hvordan Fretex og Skaperverket gir nye muligheter #littlexlittle

Nå kommer Moddi tilbake, og vi gleder oss stort. Vi får helt sikkert smakebiter fra det nye, etterlengtede albumet hans, og da bør du være der! Samtidig kan du nyte kaféens mange fristelser fra en god stol i den hyggelige stua vår. Det er gratis å komme inn, men Vipps oss gjerne – om du har mulighet.

Bill.: Vipps etter evne #127631

Detaljer

Dato:
5.september
Tid
20:00 - 22:00

Sted

Fretex butikken og Skaperverket
Nedre Langgaten 19
Tønsberg, 3110
Hjemmeside:
http://fatonsberg.no/skapeverket/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her