Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Sindre Bjerga, Håkon Lie, Michael Francis Duch

12.oktober @ 20:00

SINDRE BJERGA har spilt på Nonfigurativ flere ganger før og det er alltid like spennende å se hva han kommer til å finne på. Sindre har utviklet et helt eget lydbilde hvor han stadig utforsker hva han kan få ut av stemme, manipulerte kassetter og ødelagte leker. Konsertene hans dyrker fri improvisasjon og inneholder elementer av tilfeldighet, humor og risiko noe som gjør at det aldri blir kjedelig. Sindre er bosatt i Stavanger, men benytter enhver anledning til å komme seg ut for å spille. Han har turnert aktivt over store deler av verden og han har et stort antall utgivelser på samvittigheten, både på eget plateselskap og på mange andre dit.

HÅKON LIE er primus motor i Nonfigurativ musikk og har siden 2015 arrangert mange ulike konserter med eksperimentell musikk i Vestfold. Fokus har hele tiden vært på grensesprengende uttrykk i mange ulike sjangere. Håkon har også vært utøvende musiker/lydkunstner i en årrekke. Han benytter seg av gamle og preparerte LP-plater, loop­kassetter og minidisc til å skape et helt eget lydlandskap. Ved hjelp av ulike cut-up teknikker uttrykker Håkon det fragmenterte og uforutsigbare. Sindre Bjerga og Håkon Lie har nylig vært på en felles Japan-turne.

MICHAEL FRANCIS DUCH har spilt solokonserter i inn- og utland i omlag 20 år. Noen ganger er musikken improvisert og andre ganger komponert; noen ganger er musikken høy og støyende, andre ganger er den minimalistisk og knapt hørbar. På denne konserten presenterer han et knippe klassikere for solo kontrabass fra den eksperimentelle samtidsmusikken. Michael Duch er medlem av akademiet for yngre forskere og førsteamanuensis og nestleder ved Institutt for musikk ved NTNU.

Detaljer

Dato:
12.oktober
Tid
20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

URO
Storgaten 36
Tønsberg, 3126 Norge
Telefon:
41 29 10 21

Arrangør

Urijazz
Telefon:
92032452
E-post:
urijazz@urijazz.no
Hjemmeside:
https://www.urijazz.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her