Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Konsert Malin Pettersen

17.oktober @ 20:00

170Kr

Siden slippet av første soloalbum i juni 2018 har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris for debutplata, bli nominert til musikkpris i USA, bli finalist i International Songwriting Competition, spille på By:Larm og spille inn ny musikk. Malin har vært med i gamet i lange tider bl.a som den fargerike og sprudlende vokalisten i Lucky Lips. Etter en hektisk festivalsommer begir Malin seg i gang med slipp av nytt mini-album 11.oktober, som etterfølges av høstturné og USA tur.

• Slik beskriver hun selv musikken:
«Det handler om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».

Vi er meget glade for at hun legger turen innom Tønsberg og Stasjonen for en intim duo-konsert på plattform 2.

Etter flott omtale i verdens største musikkmagasin The Rolling Stone Magazine, og kommende spillejobb på Americanafest i Nashville er store ting i ferd med å skje rundt denne unike artisten. Verdt å følge med på, men mest av alt – verdt å høre.

Ps: Dette blir en konsert med sittende publikum og dermed begrenset med billetter. Vær rask om du vil sikre deg inngang til denne:)

Detaljer

Dato:
17.oktober
Tid
20:00
Kostnad:
170Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her