Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Lissie

1.november @ 20:00 - 21:30

425Kr

Lissie har vært i studio og spilt inn pianoversjoner av noen av sine største hits! Resultatet ble det nydelige albumet “When I’m Alone: The Piano Retrospective”.

Lissie elsker Norge, og Norge elsker Lissie. Det er derfor ingen overraskelse at hun vender snuten mot Skandinavia, til sine trofaste fans i nord, når hun nå skal på verdensturné.

Siden braksuksessen med debutalbumet “Catching A Tiger” i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag. Lissie ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk- og vestkystrock.

Med “When I’m Alone: The Piano Retrospective” tar Lissie oss med på en reise gjennom sin fantastiske musikalske karriere. Vi får et innblikk i tankene og følelsene bak hennes største låter, og vi blir bedre kjent med den jordnære superstjernen fra statene.

Nå er hun endelig klar for et nytt norgesbesøk, og i november kommer hun til oss. Det er duket for en svært intim konsert, hvor publikum får oppleve Lissie på nedstrippet vis og i duoformat. Perfekt for salen i Nøtterøy Kulturhus. Velkommen!

Detaljer

Dato:
1.november
Tid
20:00 - 21:30
Kostnad:
425Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her