Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Frida Ånnevik + andre sanger

31.oktober @ 19:00 - 22:00

Gratis

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Frida Ånnevik
Bill: Vipps etter evne: #127631

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

Frida har sluppet flere singler den seneste tiden, der hun har kledd kjente låter i ny drakt med sin norske tekst, og 13.september kommer hele albumet. «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Det er en coverplate med sanger fra et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls og Janis Ian. «Det er sanger jeg har sneket inn som ekstranummer i konsertene mine, det er sanger fra forbildene mine, trøstesanger til meg sjøl og sanger som jeg har lurt på hvordan ville høres ut på norsk. Så fikk jeg lyst til å spille dem inn», sier hun.  Det er vi glad for!

Med seg til Skaperverket har hun Haldor Røyne på gitar og Andreas Stensland Løwe på piano og tangenter. Frida, Haldor og Andreas kommer til å gi deg gåsehud med nye gjendikta sanger og med nydelige versjoner av låter fra tidligere utgivelser, så kom og opplev dette! Finn deg en god stol, kos deg med noe godt fra kaféen, og nyt alt du får av vakker sang, musikk, tekst og formidling.

Det er gratis å komme inn på Skaperverket, men Vipps oss gjerne – om du har mulighet.

Detaljer

Dato:
31.oktober
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Sted

Fretex butikken og Skaperverket
Nedre Langgaten 19
Tønsberg, 3110
Hjemmeside:
http://fatonsberg.no/skapeverket/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her