Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Einar Flaa

29.august @ 20:00

150Kr

Vi er heldige å få besøk av Einar Flaa på Stasjonen.

– Jeg var 12 år da jeg begynte å skrive musikk. Fortsatt husker jeg hvor befriende det føltes å skape noe på egenhånd med pappas skjeve gitar. Det var som om låtene bare rant ut.

Denne gitaren hørte Einar Flaa mye i oppveksten, akkompagnert av sin fars protestviser – såpass at Flaa lenge trodde at det eneste musikken som fantes var kampviser. Tre tiår senere, føler han selv at det også er hans musikalske skjebne å bruke musikken til å framheve et budskap, og hva han selv kjemper for. For Flaa handler det om den største trusselen som er mot planeten vår og menneskene som bor på den.

Med vakre melodier og et stjernelag av medmusikanter, har Flaa laget et album med et evig aktuelt og essensielt budskap. På Silent String får han virkelig vist sin kjærlighet for naturen. Samtidig retter han et skarpt blikk mot menneskers overforbruk og dets konsekvenser i en tid hvor de rike verner om sine rikdommer og hvor jorda bare gir og gir uavhengig av hvordan vi behandler den, og om hvordan vi tar naturen og ressursene for gitt.

«Silent String» er spilt inn i låven på Klåstad gård i Larvik. Med seg har han et stjernelag av musikere: Børge Fjordheim (Morten Abel, Sivert Høyem) på trommer, Nikolai Eilertsen (BIGBANG, Band of Gold) på bass, Christer Knutsen (Sivert Høyem) på piano og Geir Sundstøl (Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga) på banjo. Albumet er mikset og produsert av Bjarne Stensli og Andreas Berzcelly.

Etter en lang reise, så nærmer dette prosjektet seg endestasjonen. Faktisk har jeg fila på dette siden jeg lå å hørte på pappas kampsanger for over tre tiår siden. 12. oktober slapp jeg temaplaten «Silent String», en oppsummering av fire tiår med kjærleik for joden vår. Den eneste jorden vi har.

Vi gleder oss til konsert!

Detaljer

Dato:
29.august
Tid
20:00
Kostnad:
150Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her