Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Herrene i haven

25.mai @ 20:00 - 23:00

300Kr

HERRENE I HAVEN – DET HAR BLITT EN GOD TRADISJON

Kjenner du Urijazz, så kjenner du Herrene i haven, et band bestående av sentrale musikere i klubbmiljøet og rundt Urijazz gjennom en årrekke. Ved denne anledningen blir det en markering både av at Urijazz har 40-årsjubileum, og at bandet feirer 20 års virksomhet. Frontfigur, vokalist og gitarist Reidar Vinje Stensvold var med i Urijazz helt fra etableringen den 2. oktober 1979. Han ble rett og slett valgt inn i arbeidsutvalget, der også en annen kjenning kom med, Lars Martin Myhre. Foreløpige planer for Urijazz-programmet, i romjula 2018, er at Reidar avslutter vårsesongen, og Lars Martin åpner høstsesongen. Arbeidsutvalget trer i funksjon igjen!

Herrene har spilt en rekke konserter for Urijazz, seinest ved siste platelansering våren 2017: «Bare et pust». Samarbeidet startet før Herrene ble etablert, gjennom utgivelsen av fire Bob Dylan-låter gjendiktet til norsk av Stein Erik Lunde og under bandnavnet Ødeland Kvartal. Bandet varmet også opp for Willie Nelson i Slagenhallen i juni 2000. Musikerne har vært med i utallige prosjekt opp gjennom åra, Knerten, Terje og Jon først og fremst, etter hvert supplert med Rune Jenssen på tangenter. Stein Erik Lunde har alltid vært medvirkende som tekstforfatter, nummer to fra høyre på bildet.

I skrivende stund er det ikke planlagt i detalj hvordan kvelden vil forløpe – følg med, følg med. En spennende og fin kveld, se det kan vi garantere. Sist ble det nesten utsolgt, vi bare nevner det.

Reidar Vinje Stensvold – vokal, gitar
Terje Johannesen – gitar, trompet, vokal
Rune Jensen – keyboard
Olaf Knerten Kamfjord – bass
Jon Rosslund – trommer

​BILLETTER 300
URIJAZZ MEDLEM 200
​URIJAZZ UNGDOM GRATIS​​​​​

Detaljer

Dato:
25.mai
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
300Kr
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Urijazz
Telefon:
92032452
E-post:
urijazz@urijazz.no
Hjemmeside:
https://www.urijazz.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her