Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Hajk // Albumslippfest

21.mars @ 20:00 - 23:30

Hajk sitt selvtitulerte debutalbum fra 2017 skaffet dem bred anerkjennelse langt utenfor Norge. Nå er de endelig klare med oppfølgeren «Drama» og vi gleder oss til å feire albumslippfest på Stasjonen i Tønsberg torsdag 21. Mars. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere gjør Hajk alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer. På scenen er Hajk et veloljet musikalsk maskineri full av spilleglede, rytme og dynamikk. Du vil få alt fra enkle, men storslåtte ballader til fengende up-tempo poplåter. Vi kan garantere, svette, frysninger og at følelsesregisteret vil blir strekt i alle mulige retninger.

Vi gleder oss til å få besøk av et spillevarmt liveband som kommer rett fra Rockefeller i Oslo dagen før, og stopper innom Tønsberg på sin vei ned til Danmark og Europa.

Dette sier bandet om sitt nye album:
«For oss handler det om at vi lengter etter en mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor dette er en mangelvare.»

Detaljer

Dato:
21.mars
Tid
20:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her