Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gratis julekonsert: Rose, Christina og Astrid

19/12/2019 @ 18:00 - 18:30

Gratis

Våre dyktige lokale artister Astrid Tveitan, Rose Annette Baptiste og Christina Grefsrud-Halvorsen stiller opp for Kirkens Bymisjon og holder gratis mini-julekonsert på torvet.

Astrid Tveitan er en habil låtskriver og erfaren artist med stemmen til en engel, og hun har bl.a. tidligere deltatt i Melodi Grand Prix. I fjor bidro hun til TV-aksjonen da hun ga ut singelen «How do we deal» i fbm. innsamlingen.

Rose Annette Baptiste er vår lokale soul-diva som mange bl.a. husker fra Vestfold Idrettsgalla hvor hun tidligere har vært en av artistene. Hun er nå aktuell med en egen julelåt som vi ser frem til å få servert fra scenen på torvet.

Christina Grefsrud-Halvorsen er bosatt i Tønsberg og er en svært erfaren vokalist og pianist. Hun er utdannet innen musikk ved Paul McCartney-skolen i Liverpool og har turnert i både USA, Canada og Europa. Hun har spilt med flere band og jobbet med såvel storbandprosjekter som solokonserter. Christina skriver også egen musikk.

Vi gleder oss stort til å samle disse flotte damene på samme scene, her er det duket for magi og gåsehud-stemning! Kanskje vi også får gleden av en juleklassiker i trestemt harmoni på torvet denne kvelden?…

Denne torsdagen holder butikkene langåpent til kl. 22 (Farmandstredet til kl. 24).

Velkommen til en fin konsertopplevelse!

Dette er en av fire minikonserter på Tønsberg torv til inntekt for Kirkens Bymisjons julekampanje «Gled en som gruer seg til jul».

Detaljer

Dato:
19/12/2019
Tid
18:00 - 18:30
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Tønsberg Torv
Torvet 1
Tønsberg, 3110

Arrangør

Tønsberglivet
E-post:
hei@tonsberglivet.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her