Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Førjulsstemning med Frelsesarmeen, Domkirkefestivalen

11/12/2019 @ 20:00 - 22:00

225Kr

Mads Belden
Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester
Tehillah
Mona Andreassen

Frelsesarmeens julekonsert har vært et fast innslag i Domkirkefestivalen helt siden festivalens begynnelse. Vårt eget gospelensemble, Tehillah, har deltatt i konserten hvert år, og igjen lover de et vakkert utvalg sanger fra julens kjente og nyere repertoar, sammen med sitt faste band og dyktige solister – ledet av Kristin MacKinnon.

At Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester (FTH) besøker oss, har blitt en hyggelig tradisjon. Nok en gang vil de 30 musikantene fylle kirkerommet med velklingende, lett og livlig brassmusikk – med kjente julesanger på programmet. FTH er Frelsesarmeens representasjonsorkester i Norge, Island og Færøyene, og har spilt på gater og i kirker, konserthus, tv-programmer og cd-innspilinger siden 1994. Nå er de tilbake i Tønsberg, med sin dirigent Espen Ødegaard, og konserten i domkirken har blitt en hyggelig tradisjon også for FTH.

I tillegg er vi stolte av å ha med oss Mads Belden som gjest i år. Mads er en fantastisk sanger som tidligere har hatt konsert på Skaperverkets kulturkafé, og vi inviterte han umiddelbart med oss på årets julekonsert. Han er på juleturné i disse dager, og kommer innom oss med eget band, men vil også synge sammen med både FTH og Tehillah.

Frelsesarmeens korpsleder i Tønsberg, Mona Andreassen, vil lede oss gjennom kvelden.

Velkommen til førjulsstemning med Frelsesarmeen, der vi lover varm og nær formidling av julens budskap på et høyt musikalsk nivå. Frelsesarmeen har ingen inntekter fra denne konserten, men det er mulig å støtte julegryta utenfor kirken.

Mer info: www.domkirkefestivalen.no
Billetter:
Ordinær: Kr 225,-
Student: Kr 125,-
Barn under 12 år: Gratis

Detaljer

Dato:
11/12/2019
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
225Kr
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Frelsesarmeen i Tønsberg
Telefon:
33311937
E-post:
tonsberg@ frelsesarmeen.no
Hjemmeside:
http://www.frelsesarmeen.no/toensberg/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her