Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Eva Weel Skram Duo

2.mars @ 20:00 - 21:30

I sommer skapte Eva Weel Skram magi med 2600 morgenfugler på Verdens Ende. En vakker soloppgangskonsert! Nå trekker hun inn i kulturhuset med Thomas Stenersen, og du kan glede deg til å oppleve magien i en ny setting.

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. ”Selmas Sang”, som var temalåt i NRK-storsatsningen Snøfall, har på rekordtid etablert seg som en moderne juleklassiker.

Singlene fra det nye albumet har blitt sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Tru» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, laget av Evas faste musikalske samarbeidspartner og ektemann Thomas Stenersen. Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet, har skapt et trofast og bredt publikum som vender tilbake gang på gang.

Detaljer

Dato:
2.mars
Tid
20:00 - 21:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
+ Google-kart
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her