Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dypdykk i musikkhistorien: Chris Cutler – foredrag og intervju

29.april @ 18:30 - 20:30

Gratis

Chris Cutler er en levende musikklegende. Han er mest kjent som trommeslager i det grensesprengende britiske avant prog/avant-jazz bandet Henry Cow på 70-tallet. Han har spilt med utallige musikere og vært med på mange fantastiske musikkprosjekter som blant annet The Residents, Pere Ubu, News From Babel og The Science Group! Cutlers betydning for alternativ musikk kan knapt overvurderes blant annet fordi han var grunnlegger og sjef for plateselskapet ReR Megacorp (Recommended Records) og Rock in Opposition-festivalen i 1978. Hør Cutler selv fortelle om sitt lange musikkliv. Foredraget og intervjuet vil foregå på engelsk.

I samarbeid med Nonfigurativ musikk arrangerer vi denne våren to kvelder med den engelske komponisten og musikeren Chris Cutler.

Dypdykk i musikkhistorien er et konsept der musikkbibliotekar Knut Tore Abrahamsen dykker ned i musikkhistorien for å finne skjulte skatter, og der tilhørerne får tips til fordypning gjennom bøker og musikk som finnes i bibliotekets samling. Det blir spilt lytteeksempler på skikkelig lydanlegg fra Hi-Fi Klubben Tønsberg.

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her