Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Digital selvledelse – Fred-Ragnar Skau

11.april @ 08:00 - 10:00

Gratis

Velkommen til Utviklingsnettverk April 2019!

I april er vi så heldige at vi skal få besøk av Fred-Ragnar Skau-Nilsen som skal holde et foredrag om digital selvledelse!

I dagens samfunn omgis vi av digitale løsninger og bombarderes av budskap som ønsker å fange vår oppmerksomhet. 

Fred-Ragnar jobber til daglig med å hjelpe private og offentlige virksomheter til å ta grep i denne situasjonen. I dette foredraget gir han deg tips til å håndtere flere kommunikasjonskanaler, effekti  bruk av digitale taleassistenter og smarte apper for oppgaver, notater med mer. 

Digital mestring handler om å få teknologien til å jobbe for deg og ikke mot deg. 

—————————

Utviklingsnettverk ønsker å være en arena og læringsplass for alle hverdagshelter. Per i dag er vi en non-profit organisasjon, og har som mål å skape en uformell arena for utvikling, læring og nettverking for alle, både privat og næringsliv! Hos oss sitter læringen i førersetet og vi fokuserer derfor på foredrag som har en effekt. Samlingene finner sted andre torsdag hver måned og i lokalene til iKompetanse, 3 etasje Slottfjellskolen.

Et nettverk og møteplass for alle som er glade i Tønsberg, Færder og omegn. Både privat og næringsliv! Her skal man kunne komme for å tilegne seg ny kunnskap, utveksle ideer og erfaringer og kanskje treffe fremtidige samarbeidspartnere. VELKOMMEN!

Detaljer

Dato:
11.april
Tid
08:00 - 10:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Sted

Slottsfjellskolen
Baglergaten 16
Tønsberg, 3111 Norge

Arrangør

Utviklingsnettverket
E-post:
utviklingsnettveket@gmail.com

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her