Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Daniel Kvammen // Trio-konsert

9.mai @ 21:00 - 23:30

250Kr

Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover for unge Kvammen.

Torsdag 09. Mai kommer Daniel (og bandet hans) til Tønsberg og Stasjonen, hvor publikum får oppleve klassikere som ”Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Om du vil ei gong til» i en intim setting, direkte fra mannen som skrev dem.

I begynnelsen av 2017 slapp han sitt andre album, «Vektlaus» og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren – det mørke søsterskipet – «Maktlaus». Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av. I tillegg til panegyriske anmeldelser, har Kvammens album produsert en rekke radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular – som han sågar nylig vant en Spellemannpris for. Kvammen har spilt på konsertscener og festivaler landet rundt siden debuten, med et stadig voksende publikum. Selv trekker han frem konserten på Øyafestivalens hovedscene i fjor, VG- listeshowet på Rådhusplassen og en konsert på hjemmebane med over tusen stolte Hallinger i publikum som de største konserthøydepunktene fra de siste årene. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. Vi gleder oss til han kommer på besøk til oss torsdag 09. Mai!

Detaljer

Dato:
9.mai
Tid
21:00 - 23:30
Kostnad:
250Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her