Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Amgala Temple // + Insomniac Bears

2.mai @ 20:00

Den nylig Spellemannsnominerte supergruppa Amgala Temple er lyden av tre musikalske stormakter slått sammen. Resultatet er overveldende – spontanitet og disiplin, improvisasjon og klarsyn – blandet sammen med ambisjon om å skape noe sublimt.

Sammensetningen av Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen er en våt drøm for musikkjennere. På hver sin kant har de vært definerende i norsk musikkliv, som soloartister og bandledere i et uttall sammenhenger, det være seg Jaga Jazzist, Susanne Sundør, Todd Terje, Morudes, Bushman’s Revenge eller a-ha.

Men Amgala Temple låter ikke som noen av de ovennevnte. Medlemmenes interesse for nye og gamle lyder og deres gjensidige respekt for hverandres talent var sentralt i å skape det musikalske rommet – et sted de kunne boltre seg fritt, med ekskursjoner i nye soniske landskaper der det som skjer, kan og bør skje.

Dette er et av de mest spennende musikalske prosjektene som har dukket opp i Norge på lang tid, og vi gleder oss voldsomt til å følge bandets hurtige videre evolusjon i de kommende år. Nå tar Lars Horntveth med seg sin nye supertrio hjem til Tønsberg for en konsertaften du ikke kan gå glipp av.

Siden utgivelsen av ”Hypercolor” i 2018 har Insomniac Bears fortsatt å stake ut kursen for sin progressive og melodiøse kunst-pop. Etter fire eksplosive dager i Pooka studios med produsent Lars Horntveth i fjor, er de nå endelig klare med oppfølgeren ”Daydream Hibernation” som kommer ut 26. April på plateselskapet Fysisk Format. Gruppa består av tidligere Rumble in Rhodos-vokalist Thomas Bratlie Haugland, Team Me-frontmann Marius Drogsås Hagen, multiinstrumentalist Marius Ergo (Lukestar, Snöras, Kaospilot ++) og fiolinisten og låtskriveren Magnus Moriarty™️. Samt nyeste tilskudd Axel Skalstad som lett kan betegnes som en av landets mest talentfulle unge trommeslagere.

Dette kollektivet jobber seg stødig frem mot et uttrykk som er fritt, dynamisk, suggerende og til tider sjokkerende. Her fusjoneres de tydlige signaturerene vi kjenner fra tidligere favoritter og etablerer felles grunn og en ny retning. Insomniac bears er alltid på jakt etter å utforske nye idéer og ærgjerrige arrangementer som kombinerer fire hovedvokaler, violiner, basser, synther, gitarer og elleville trommer.

En ting er sikkert; denne unike kombinasjonen av artister har løftet hverandre opp og frem til nye høyder som gjør Insomniac Bears til et nytt musikalsk kollektiv du burde holde øye med.

Detaljer

Dato:
2.mai
Tid
20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her