Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Aiming for Enrike // + Espen T. Hangård

4.april @ 20:00 - 23:30

170Kr

Av og til dukker det opp band man rett og slett ikke kan unngå å forelske seg i. Aiming For Enrike er en av disse. Denne duoen er skapt utifra nysgjerrighet, utbrytertrang og med frihet som premiss. Noen ganger trengs det bare to unge musikere med en sterk felles vilje for å skape en ny, original lyd. Stasjonen er veldig stolte over å presentere et av kongerikets mest spektakulære live acts for en konsertaften med fart i på plattform 2.

Aiming For Enrikes infernalske driv, nesten idiotisk symbiotiske samspill, svimlende tekniske egenskaper og brede musikalske palett føles aldri “flashy”. De holder seg også for gode for å gjøre ting vanskeligere enn de trenger å være. De er inkluderende og egenrådige samtidig. Inspirasjonskilder spenner fra repetitiv elektronisk musikk som Burial og Jon Hopkins til festløven James Brown og bråkebøtter som Lightning Bolt og Deerhoof. Summen av alt dette vitner om et band som har oppstått i en nettopp stadig mer sjangerløs tidsalder, der undergrunn og mainstream ligger med hverandre og vi stiller oss alle langt friere til stilarter og varierte utrykk enn før. I det kontrollerte kaoset av tighte trommemønstre, komplekse gitarloops og improviserte avstikkere gjemmer det seg velarrangerte låtstrukturer. Samt en åpen invitasjon til alle som ønsker å være med. Vi gleder oss enormt mye til å få besøk av Aiming For Enrike på Stasjonen torsdag 04. April.

Espen T. Hangård har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandene Noplacetohide og KILLL (med blant andre Are Mokkelbost og Martin Horntveth), og mer nylig fra band som Diskord, She Said Destroy og Altaar. Fellesnevneren for prosjektene er sjanger-overskridelse og viljen til å eksperimentere. De siste årene har Espen laget elektronisk musikk under eget navn. Lydbildet domineres av synther, trommemaskiner og hardware-sequencere. Høsten 2018 er han aktuell med en remiks for Rudow (Alexander Rishaug) på TIEP, en remiks for Blitzkrieg Baby på Aufnahme + Wiedergabe og ikke minst debut-LPen Primær på Galleberg Forlag. Espen åpner denne kvelden på Stasjonen med et nykomponert knippe låter på en trommemaskin.

Detaljer

Dato:
4.april
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
170Kr
Kategori for Arrangement:

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her