Bo i Tønsbergregionen

Tønsbergregionen er mest kjent som et sommerparadis, men regionen har kvaliteter hele året med både idylliske perler og aktiv puls.

Våre forfedre kunne slått seg ned hvor som helst, men de valgte Tønsberg. Vår beliggenhet er fantastisk, og det kan ingen ta fra oss. Fra sjøen og det gode liv er det snart bare en knapp time for å komme inn til Oslo. Det er enkel tilgang til arbeidsmarkedet rundt oss, men det er også en god arbeidsdekning i regionen. Tønsberg har høy arbeidsplassdekning, over 130 prosent og Tønsberg scorer høyest i 2014 av Vestfoldkommunene. Dessuten er boligprisene gode sammenliknet med Oslo. I følge Eiendom Norges boligprisstatistikk var gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Tønsberg 32.800 kroner i september, i hovedstaden var prisen 65.600 kroner. Kulturlivet er også godt i regionen, og på mange måter har de rett de som sier at vi bor i en liten storby.

Visste du at...

..Boligprisen i Tønsberg er ca.

50%

av prisene i Oslo

..Tønsberg har ca.

400

butikker i sentrum

..Tønsbergregionen har ca.

400

lag og foreninger

Livet i Tønsbergregionen

Å kunne gå i hvitveisenger om våren. Spise rekesmørbrød på brygga om sommeren. Ta kveldsbad på Klopp, fiske krabber, leke indianer i skogen, ta en kaffe på biblioteket, skitur i lysløypa en kveld, ake og grille med barna på Messa, spise is på svaberget på Verdens ende, synge i bilen på vei hjem derfra, legge ut på en historisk tidsreise på Slottsfjellet på høsten, vasse i løvet og fekte som vikinger!
Hanne Eriksen, tilflytter

Hvorfor Tønsbergregionen?

To familier fikk prøvebo Tønsberg. Se hva de likte best.